Z formą do wakacji
Zbliżają się wakacje, a wielu z nas zastanawia się, czy zdąży przed nimi z formą. Jak poprawić sylwetkę na urlop? Sekret dobrej diety opiera się na zasadach 7U, czyli zasadach prawidłowego żywienia według Profesora Bergera. ...
Specjalizacja: medycyna weterynaryjna, fizjologia i patologia wysiłku, endokrynologia i hematologia zwierząt towarzyszących
Specjalizacja: choroby psów i kotów, toksykologia, nefrologia i urologia
zootechnika, rybactwo, hodowla zwierząt
dr hab. Marcin Gołębiewski, prof. SGGW
Specjalizacja: zootechnika i rybactwo, hodowla zwierząt, komercjalizacja wyników badań naukowych
Specjalizacja: żywienie człowieka, dietetyka
architektura krajobrazu, gospodarka przestrzenna
Specjalizacja: architektura krajobrazu, gospodarka przestrzenna
onkologia eksperymentalna, weterynaria
dr hab. Katarzyna Zabielska-Koczywąs
Specjalizacja: weterynaria, onkologia eksperymentalna
technologia papieru i mas włóknistych
Specjalizacja: technologia papieru i mas włóknistych
jakość produktów pochodzenia zwierzęcego
Specjalizacja: jakość produktów pochodzenia zwierzęcego
dr hab. inż. Marzena Sujkowska-Rybkowska
Specjalizacja: biologia, botanika, ekologia
dr hab. Dariusz Gozdowski, prof. SGGW
Specjalizacja: GIS i teledetekcja w rolnictwie
żywienie człowieka, technologia żywnosci
Specjalizacja: technologia żywności i żywienia
HVAC, Odnawialne źródła energii
dr hab. Paweł Obstawski, prof. SGGW
Specjalizacja: Odnawialne źródła energii, HVAC
dr hab. Marcin Kurek, prof. SGGW
Specjalizacja: technologia żywności, żywienie człowieka
dr hab. Beata Fornal-Pieniak, prof. SGGW
Specjalizacja: architektura krajobrazu
architektura krajobrazu, leśnictwo
dr hab. Emilia Janeczko, prof. SGGW
Specjalizacja: architektura krajobrazu, leśnictwo
Planowanie przestrzenne, architektura krajobrazu
Specjalizacja: przyrodnicze podstawy planowania przestrzennego / environmental planning
technologia żywności, przetwórstwo mleka, żywienie człowieka
dr hab. Małgorzata Ziarno, prof. SGGW
Specjalizacja: przetwórstwo mleka
prof. dr hab. inż. Tomasz Okruszko
Specjalizacja: hydrologia i gospodarka wodna
rynek żywnościowy, ekonomika handlu, analiza rynku
prof. dr hab. Jarosław Gołębiewski
Specjalizacja: rynek żywnościowy w Polsce
medycyna weterynaryjna, weterynaria
Specjalizacja: farmakologiczne działanie roślin leczniczych oraz substancji czynnych pochodzenia roślinnego
Specjalizacja: architektura krajobrazu, urban forestry
prof. dr hab. inż. Aleksander Lisowski
Specjalizacja: inżynieria rolnicza, energetyczna konwersja biomasy na paliwa stałe i gazowe
prof. dr hab. Piotr Szeleszczuk
Specjalizacja: weterynaria ptaków, diagnostyki, patologii i profilaktyki różnych chorób zakaźnych i niezakaźnych drobiu, ptaków domowych oraz gołębi.
geologia, inżynieria środowiska
Specjalizacja: geomorfologia, geografia fizyczna, geologia i hydrogeologia, glacjologia
Specjalizacja: gatunki obce i inwazyjne, akwarystyka, hodowla krewetek i raków
Zbliżają się wakacje, a wielu z nas zastanawia się, czy zdąży przed nimi z formą. Jak poprawić sylwetkę na urlop? Sekret dobrej diety opiera się na zasadach 7U, czyli zasadach prawidłowego żywienia według Profesora Bergera. ...
24-25 maja na Starym Kampusie Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego odbędzie się jedno z najbardziej wyczekiwanych wydarzeń studenckich w Warszawie. Już dziś poznaliśmy kolejnego artystę, który pojawi się na tegorocznych Ursynaliach. ...
27 marca 2024 roku Rektor Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego prof. dr hab. Michał Zasada, Kanclerz SGGW dr inż. Władysław W. Skarżyński i Kwestor SGGW mgr Anna Kamińska podpisali umowę ze spółką ERBUD S.A. dotyczącą budowy Innowacyjnego Centrum Nauk Żywieniowych. ...
Wielkanocna tradycja Wielkanocną tradycją pielęgnowaną w wielu rodzinach jest dekoracyjne barwienie jajek. W okresie przedświątecznym barwniki są dostępne w niemal każdym sklepie spożywczym. Ich łatwa dostępność i szybkość działania sprawiają, że są często wybierane przez konsumentów. ...
Opis:
Opis:
Opis:
Laboratoria w Centrum Medycyny Translacyjnej SGGW
Wersje wideo
Opis:
Centrum Medycyny Translacyjnej-historia powstania kompleksów laboratoryjnych składających się na CMT
Wersje wideo
Jeżeli chcesz być na bieżąco z najnowszymi informacjami Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego oraz otrzymywać zaproszenia na organizowane przez nas wydarzenia - zapisz się do listy subskrypcyjnej.
© 1816–2021 SGGW - WSZYSTKIE PRAWA ZASTRZEŻONE